Największy portal nieruchomości! 2 200 411 ofert

Mieszkania Więcławice Stare

< Zobacz poprzedni temat | Zobacz następny temat > 
Autor Wiadomość
ELKA
Gość

PostWysłany: Czw Maj 15, 2008 1:36 pm    Temat postu: Mieszkania Więcławice Stare   Powiadom moderatora
Witam.
Szukam kontaktu z osobami, które są zainteresowane bądź kupiły już mieszkanie w Więclawicach Starych( ok. Krakowa).

Aga_2
Gość

PostWysłany: Nie Cze 08, 2008 8:06 pm    Temat postu: Mieszkania Więcławice Stare   Powiadom moderatora
Również jestem zainteresowana tym mieszkaniem, ale jeszcze nie podpisałam umowy.

Miejsce jest poprostu urocze. Mieszkania mają być do oddania w październiku. Z tego co widziałam to chyba wszystko idzie zgodnie z planem. Własnym samochodem można szybko dojechać do Krakowa, jeśli wybierze się drogę na Raciborowice. Z kolei bus Więcławice - Kraków jest co godzinę, ale można podjechać do Michalowic ( w odległości ok. 3,5 km. od Więcławic) i tam nie ma problemów z dojazdem.

inga6
Gość

PostWysłany: Pon Sie 18, 2008 6:33 pm    Temat postu: Mieszkania Więcławice Stare   Powiadom moderatora
witam, ogladalam mieszkania wygladaja calkiem fajnie jesli ktos rowniez jest zainteresowany

andja
Gość

PostWysłany: Czw Sie 21, 2008 10:41 am    Temat postu: Mieszkania Więcławice Stare   Powiadom moderatora
witam, ja również jestem nimi zainteresowana, w piątek jedziemy dopiero oglądać, w nowych ogłoszeniach na stronie pojawiły sie zdjęcia rzutów, bo do tej pory nie było. zastanawiałam się jak z dojazdem busami, ale skoro piszesz, że ok, to problem rozwiązany.

andja
Gość

PostWysłany: Czw Sie 21, 2008 10:49 am    Temat postu: Mieszkania Więcławice Stare   Powiadom moderatora
znalazłam świeże informacje nt. komunikacji tam: http://zdrowie.onet.pl/1,337665605,michalowicekrakow.blog.onet.pl,blog.html

mazurmi
Gość

PostWysłany: Sob Sie 23, 2008 12:28 pm    Temat postu:   Powiadom moderatora
Witam,

Ja rowniez jestem zainteresowany kupnem .. a w zasadzie to juz podpisalem umowe przedwstepna wiec zostaje tylko czekac na odbior mieszkania, ktory ma sie odbyc w pazdzierniku.

Pozdrawiam,
Michal

Marek_Michalowice
Gość

PostWysłany: Pią Lip 23, 2010 6:39 am    Temat postu: Więcławice   Powiadom moderatora
Witam,
wczoraj byliśmy oglądać te domy. Wygląda ciekawie - do zastanowienia jedynie powierzchnia 59m^2.

Mieliśmy też okazje porozmawiać z mieszkańcem domów, które zostały już przez nich wybudowane ok 1,5 roku temu.

Opinie raczej pozytywne.

Przejdź do: