| < Zobacz poprzedni temat | Zobacz następny temat > |
ELKA Gość
|
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 1:36 pm Temat postu: Mieszkania Więcławice Stare |
Powiadom moderatora |
|
|
Witam.
Szukam kontaktu z osobami, które są zainteresowane bądź kupiły już mieszkanie w Więclawicach Starych( ok. Krakowa).
|
|
Aga_2 Gość
|
Wysłany: Nie Cze 08, 2008 8:06 pm Temat postu: Mieszkania Więcławice Stare |
Powiadom moderatora |
|
|
Również jestem zainteresowana tym mieszkaniem, ale jeszcze nie podpisałam umowy.
Miejsce jest poprostu urocze. Mieszkania mają być do oddania w październiku. Z tego co widziałam to chyba wszystko idzie zgodnie z planem. Własnym samochodem można szybko dojechać do Krakowa, jeśli wybierze się drogę na Raciborowice. Z kolei bus Więcławice - Kraków jest co godzinę, ale można podjechać do Michalowic ( w odległości ok. 3,5 km. od Więcławic) i tam nie ma problemów z dojazdem.
|
|
inga6 Gość
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 6:33 pm Temat postu: Mieszkania Więcławice Stare |
Powiadom moderatora |
|
|
witam, ogladalam mieszkania wygladaja calkiem fajnie jesli ktos rowniez jest zainteresowany
|
|
andja Gość
|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 10:41 am Temat postu: Mieszkania Więcławice Stare |
Powiadom moderatora |
|
|
witam, ja również jestem nimi zainteresowana, w piątek jedziemy dopiero oglądać, w nowych ogłoszeniach na stronie pojawiły sie zdjęcia rzutów, bo do tej pory nie było. zastanawiałam się jak z dojazdem busami, ale skoro piszesz, że ok, to problem rozwiązany.
|
|
andja Gość
|
|
mazurmi Gość
|
Wysłany: Sob Sie 23, 2008 12:28 pm Temat postu: |
Powiadom moderatora |
|
|
Witam,
Ja rowniez jestem zainteresowany kupnem .. a w zasadzie to juz podpisalem umowe przedwstepna wiec zostaje tylko czekac na odbior mieszkania, ktory ma sie odbyc w pazdzierniku.
Pozdrawiam,
Michal
|
|
Marek_Michalowice Gość
|
Wysłany: Pią Lip 23, 2010 6:39 am Temat postu: Więcławice |
Powiadom moderatora |
|
|
Witam,
wczoraj byliśmy oglądać te domy. Wygląda ciekawie - do zastanowienia jedynie powierzchnia 59m^2.
Mieliśmy też okazje porozmawiać z mieszkańcem domów, które zostały już przez nich wybudowane ok 1,5 roku temu.
Opinie raczej pozytywne.
|
|
|
|
|