Największy portal nieruchomości! 2 055 221 ofert

rozbudowa okolic galerii krakowskiej

< Zobacz poprzedni temat | Zobacz następny temat > 
Autor Wiadomość
fejs
Gość

PostWysłany: Pią Lip 23, 2010 8:08 am    Temat postu: rozbudowa okolic galerii krakowskiej   Powiadom moderatora
nie wiem czy slyszeliscie, ale ma kolo gtalerii powstac duzy biurowiec, sklep spozywczy i fitness klub. jeszcze niedawno byl tam stary dworzec, ktory staszyl, a teraz! popatrzecie sami! cieszy mnie to, ze krakow sie tak fajnie rozwija a jego centralny punkt, ktory widza przybywajacy do krk turysci wyglada coraz lepiej!

cztery_szyszki
Gość

PostWysłany: Pią Lip 23, 2010 8:29 am    Temat postu:   Powiadom moderatora
czytałem ostatnio artykuł o tym nowym biurowcu, a jego wizualizacja wpisuje się w nowoczesny klimat tej okolicy. Przyznaj Ci racje "fejsie" ta okolica uległa niesamowitej przemianie!!! pamiętam jeszcze czasy, jak w miejscu gdzie dziś stoi galeria był dworzec PKS, a dziś centrum handlowe, nowoczesne apartamentowce i teraz jeszcze biurowiec po prostu wow:)

tiruriru
Gość

PostWysłany: Pią Lip 23, 2010 9:07 am    Temat postu: ;) duży plus ;)   Powiadom moderatora
Macie rację. Okolica zmieniła się. Dworzec, apartamentowce, a nie paskudne rudery. Duży plus dla takich zmian w okolicy. Oby w innych częściach miasta też tak się działo.

cztery_szyszki
Gość

PostWysłany: Sro Lip 28, 2010 8:01 pm    Temat postu:   Powiadom moderatora
tiruriru może Twoje życzenie się kiedyś spełni!! Zastanawiałam się kiedyś czy gdzieś w centrum jest jeszcze miejsce na budowanie nowych apartamentowców, ale z tego co kojarzę to już w takim ścisłym centrum chyba nie.

uwaga
Gość

PostWysłany: Pon Sie 02, 2010 8:49 am    Temat postu: AC   Powiadom moderatora
Angel City mają właśnie dlatego, że są zlokalizowane w tak ścisłym centrum tak rewelacyjną lokalizacje.
cztery-szyszki ja szczerze też nie mogę znaleźć jakiegoś innego miejsca gdzie będzie można jeszcze coś takiego wybudować w centrum

rutiki
Gość

PostWysłany: Pon Sie 02, 2010 12:54 pm    Temat postu:   Powiadom moderatora
spozywczak i fitness? spoko;)

fit
Gość

PostWysłany: Pią Sie 06, 2010 10:28 am    Temat postu: ;)   Powiadom moderatora
dokładnie! fajna spraw nieprawdaż? ja się osobiście nie mogę doczekać, bo meczy mnie już latanie na aerobik nie wiadomo gdzie...;/

luiza25
Gość

PostWysłany: Czw Sie 12, 2010 12:52 pm    Temat postu: ??   Powiadom moderatora
a kiedy to otwarcie spożywczaka?

Przejdź do: