Największy portal nieruchomości! 2 204 053 ofert

ASBUD

< Zobacz poprzedni temat | Zobacz następny temat > 
Autor Wiadomość
siroll
Gość

PostWysłany: Wto Maj 11, 2010 11:08 pm    Temat postu: ASBUD   Powiadom moderatora
Deweloper uznawany za jednego z najsolidniejszych w Polsce. Jest po przejściach ale czy juz wrócił do formy? Kupił ktoś coś w ostatnim czasie?

Inst gnj bnghxxxvctge443
Gość

PostWysłany: Sro Maj 12, 2010 11:00 am    Temat postu: Białołęka quul :)   Powiadom moderatora
wybudowali fajne bloczki na Białołęce.. Zmienili podwykonawcę i wrócili do formy. takie jest moje zdanie.Mogliby zacząć coś nowego w okolicach Piaseczna to bym sie skusił.

on
Gość

PostWysłany: Sro Maj 19, 2010 9:14 pm    Temat postu:   Powiadom moderatora
a co asbud był bez formy ostatnio? śledze - a raczej staram się śledzić nowe oferty w wawie i nie zauważyłem, żeby coś było z asbudem nie tak :) ba, nawet ostatnio oddają kilka bloków do użytku i jakieś promocje mieli dawać, rabaty na mieszkania, darmowe miejsca parkingowe itp.

tomekkk
Gość

PostWysłany: Wto Lip 13, 2010 7:19 pm    Temat postu: hmm   Powiadom moderatora
widać jakoś słabo szukasz :/ asbud daje promocje na mieszkania (poczytaj np. na promocjedeweloperow.pl) a co do mieszkań to chyba właśnie oddają Twoje Osiedle Białołęka :)

siroll
Gość

PostWysłany: Wto Lip 13, 2010 10:36 pm    Temat postu:   Powiadom moderatora
hej dzięki. Już myślałem,że wątek padł. Widziałem wizualkę Białołęki ale chyba Konstancin mnie bardziej kręci. W każdym razie dzięki z odp. A znacie może obecne ceny. Jak te mieszkania stoją na rynku?

udz
Gość

PostWysłany: Sro Lip 14, 2010 9:11 pm    Temat postu:   Powiadom moderatora
w Białołęce budują za 59000 za m2 a w Konstancinie dają 15% rabatu i miejsce postojowe gratis.Tyle maja na stronce. Pewnie można część kosztów negocjować . Zawsze można negocjować. A z takich w samej Warszawie mieszkań to maja chyba tylko ostatnie na Bielanach, ale tych akurat nie znam oferty. Powodzenia w szukaniu . Ja juz mam to za sobą.Prawie 2 lata się rozglądaliśmy za rozsądnym mieszkaniem i wreszcie znależliśmy co chcemy.

tomekkk
Gość

PostWysłany: Pon Lip 19, 2010 8:42 pm    Temat postu:   Powiadom moderatora
hehe - chyba 5900 za metr :) a co do konkretnej oferty polecam ich stronke, tylko nie pomylic z innymi Asbudami - niestety jest kilka podobnie brzmiących firm w wawie :/

udz
Gość

PostWysłany: Pon Lip 19, 2010 9:56 pm    Temat postu:   Powiadom moderatora
tak tak 5900. Sorki.Na szczęście ceny mają rozsądne :) Znaczy adekwatne do jakości. Chociaż zawsze mogłoby być taniej.

tomekkk
Gość

PostWysłany: Sro Lip 21, 2010 9:33 pm    Temat postu:   Powiadom moderatora
akurat co do asbudu to cena chyba najwyższa nie jest, jak się weźmie pod uwage fakt, że stosują lepszej jakości materiały niż konkurencja to możnaby rzec że nawet tanio te 5900 :)

rummb
Gość

PostWysłany: Pon Lip 26, 2010 8:33 pm    Temat postu:   Powiadom moderatora
ciekawe, jakoś wcześniej wogóle nie widziałem info o tej białołęce, a rzeczywiście osiedle łądnie wygląda, oglądałem fotki na forum mieszkańców i musze powiedzieć, że osiedle jest przede wszystkim dobrze pomyślane :) zobaczymy jak z wykonaniem, ale znając asbud to będzie OK

tomekkk
Gość

PostWysłany: Czw Lip 29, 2010 9:36 pm    Temat postu:   Powiadom moderatora
no właśnie, sama okolica też ładna, a do tego jak sie kupi jedno z ostatnich mieszkań można liczyć na rabat :)

Przejdź do: